Smokkelworsten

Om gemakkelijk mee te smokkelen

In het kleine grensdorpje Overdinkel heerste voor, tijdens en na de 1e en 2e wereldoorlog een heuze smokkelcultuur. Er zijn vele spannende en waargebeurde verhalen over die tijd.  Om u te laten proeven van deze avonturen er o.a. een interactieve smokkelroute uitgezet. Tijdens deze prachtige  wandeltocht  (vanaf maart 2019) wordt u op ludieke wijze geïnformeerd  over het fenomeen smokkelen in dit gebied.

Worst&Meer heeft drie soorten Smokkelworst in het assortiment: kruidnagel, knoflook en mediterraan.  De Smokkelworsten zijn lang en dun - en dus makkelijk mee te smokkelen. Door de natuurdarm is de worst ook lang houdbaar. Alle drie de worsten zijn een smokkelavontuur waardig!

De drie smokkelworsten van Worst&Meer

Kruidnagel

De toegevoegde kruidnagel geeft de worst een typische, krachtige smaak.

Mediterraan

Een heerlijk worstje met buitenlandse kruiden waaronder tijm, oregano en rozemarijn.

Knoflook

Houd je van knoflook? Dan houd je van deze worst.