Diversen

De smaken van de herfst en winter

Als de herfst zijn intrede doet wordt het assortiment van Worst&Meer wat uitgebreider.  We hebben dat heerlijke bak bloed en leverworst en een goede rookworst.

LET OP: deze artikelen zijn allen in de herfst en winter op voorraad

Het aanbod van diverse worsten

BAKBLOED WORST

Bakbloed worst is een echte Twentse specialiteit.  Het is een product van varkensbloed, boekweit en stukjes spek. In Overdinkel wordt dit vaak gegeten met appelstroop of gebakken appels: echt lekker.

BAKLEVERWORST

Tijdens de gure wintermaanden in dikke plakken gebakken met brood. Het is een oud Twents product bereid met varkenslever, granen, spek en kruiden. Ook lekker naast bij aardappels.

ROOKWORST

Een goede, stevige rookworst van 250 gram met een  fijne structuur. Lekker op een broodje, heerlijk bij de stampot en in soepen. Tip: deze worst kan goed in de vriezer bewaard worden.